18 Φεβρουαρίου, 2014

Δωρεάν εικαστικά για WordPress ( themes )


Δωρεάν εικαστικά για την πλατφόρμα WordPress και με τη δυνατότητα μετάφρασης στα Ελληνικά. Μερικά από αυτά διαθέτουν και μια πιο αναβαθμισμένη έκδοση με κάποιο κόστος.
Προσωπικά παίρνω πάρα πολλά πράγματα δωρεάν από το Διαδίκτυο, προφανώς περισσότερα από ότι προσφέρω δωρεάν. Αυτή είναι μια από τις αρχές του Διαδικτύου, ο διαμοιρασμός της γνώσης και των πληροφοριών και έτσι μάθαμε το Διαδίκτυο από την αρχή, πως όλα εδώ μέσα είναι δωρεάν. Απ' την άλλη υπάρχουν κάποιοι επαγγελματίες που δουλεύουν σκληρά και πρέπει να αμοιφθούν, να βγάλουν τα προς το ζην ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται και να κάνουν τον παγκόσμιο ιστό όλο και καλύτερο. 

Πρέπει οστόσο να λάβουμε υπ' όψη την ανάγκη των χρηστών ή των επαγγελματιών να μπορούν να δοκιμάσουν κάτι πριν το αγοράσουν και να μπορούν να δοκιμάσουν διάφορες λύσεις πριν καταλήξουν σε μία. 

Τελικά όσον αφορά τα εικαστικά ιστοσελίδων ( Wordpress themes ) πολλοί κατασκευαστές ακολουθούν αυτή τη φιλοσοφία. Κατασκευάζουν εικαστικά πάρα πολύ δυνατά και λειτουργικά και δίνουν μια πιο περιορισμένη έκδοση αυτών δωρεάν η οποία ωστόσο πολλές φορές είναι επαρκής για ένα σύγχρονο website.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου